Franchisenemer

Omschrijving

Voor verschillende steden in Nederland komen wij graag in contact met energieke en ondernemende 


F R A N C H I S E N E M E R S


Als franchisenemer ga je met de hulp van en in overleg met de oprichters van De Pizzabakkers een eigen restaurant opzetten en runnen in een stad naar keuze.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijks uitvoering en het aansturen van het team. Je zorgt ervoor dat jouw restaurant van De Pizzabakkers een succes wordt door de kwaliteit en service die door jou en en je team wordt geleverd.

Vereisten

Er bestaat geen blauwdruk van De Pizzabakkers franchisenemer. Wel zoeken we naar een persoon die energiek en ondernemend is. Die niet dichtslaat van tegenslag, maar terugkijkt en stappen voorwaarts zet. Iemand met visie die in staat is die visie om te zetten naar de dagelijkse operatie. Een persoon met leiderschapskwaliteiten, die het voorbeeld geeft aan zijn/haar team. Een ondernemer die daadwerkelijk bereid is met de voeten in de modder te gaan staan.


Je houdt van goed en eerlijk eten en hebt een passie voor het anderen naar de zin maken en topservice bieden. Je vindt het leuk om alles te leren van het pizzaiolo-vak en houdt ervan te sturen op kwaliteit, resultaat en groei. Je hebt ervaring in de horeca, je bent een ondernemend type en wilt er alles aan doen om jouw restaurant te laten floreren. Voorop staat dat je de familiecultuur van De Pizzabakkers begrijpt en koestert.


Denk je dat jouw wensen en persoonlijkheid aansluiten bij waar wij naar op zoek zijn, stuur dan een korte persoonlijke brief en je cv naar Siang-Lan Go, franchise recruiter. Heb je nog vragen, dan mag je altijd contact met me opnemen via ondernemen@depizzabakkers.nl voor meer informatie omtrent De Pizzabakkers en onze franchiseformule. Ik zie uit naar je reactie.