Overslaan naar content

Franchisenemer

Nederland, Noord-Holland, NederlandRestaurant

Functieomschrijving

Zin om samen de hemel te bestormen? Wij zijn De Pizzabakkers en op zoek naar franchisenemers waarmee we samen succesvol kunnen ondernemen.


Volle tafels, vrolijke en voldane gezichten op een ontspannen avond voor alle gasten in jouw restaurant. Horeca is een prachtig vak. Met de lekkerste pizza’s van Nederland en verrukkelijke prosecco heeft het concept van De Pizzabakkers zich al op verschillende plaatsen bewezen. De ontspannen en laagdrempelige sfeer met overheerlijke pizza’s zijn een topcombinatie om aan te bieden aan iedereen in Nederland.


In jouw eigen restaurant ben jij het gezicht, de motor en je kent de gasten en markt bij jou in de buurt. Daar speel je ook op in door lokale samenwerkingen met buurtbedrijven aan te gaan en in te spelen op lokale behoeften.


Dat horeca ook uitdagend kan zijn weten we. Mede door Corona, waar we ons samen goed doorheen geslagen hebben. Juist in tijden van crisis biedt dit bewezen concept houvast. Wij geven je alle tools en ervaring die nodig zijn om succesvol je restaurant te runnen.

Het menu, de inkoop, marketing en design hebben we al voor je uitgedacht en ontworpen. Daar kan je allemaal gebruik van maken.

Vereisten

Er bestaat geen blauwdruk van een typische De Pizzabakkers franchisenemer. Maar wat belangrijk is, is dat je écht van lekker eten houdt, dat gastvrijheid jouw tweede natuur is en dat je een commerciële bril opzetten. Je bent in staat je eigen team op te bouwen en deze op een inspirerende manier te betrekken en te behouden. En je bent graag onderdeel van een groep betrokken en ervaren ondernemers.


Samen met de andere ondernemers zorgen we voor continuïteit en groei van onze naam. Ook wisselen we de expertise en kennis met elkaar uit en organiseren we leerzame en inspirerende bijeenkomsten en trainingen die je helpen in het ondernemerschap.


Een etentje bij De Pizzabakkers is een soort betaalbare luxe, een toegankelijke ontspanning waar iedereen behoefte aan heeft. Daarom zien we ook enorme kansen voor de komende paar jaar.


Wil jij, net als wij, de lekkerste pizza serveren in jouw eigen De Pizzabakkers restaurant? Dit is het moment.


Mail naar ondernemen@depizzabakkers.nl of bel direct met Iris op 06-41 38 45 97. We kijken naar je uit!

De Pizzabakkers

of